hyrr, alkaa tulla jo kovaa vauhtia talvi. ootan kauhulla mite Kira pärjää talven jos tulee samanlainen ku viime talvesta. on kyllä hehkutettu että tulisi vielä pahempikin. kun Kiralla tuppaa olemaan jo nyt kylmä ulkona, onneks on jo hommattu lämpimämpää vaatetta talveks. 
tämä tuli ostettua jo kuukausi sitten, tosi hyvä ostos. hyvän kokoinen ja istuu hyvin. ja kaikkein parasta Kiran hännälle hyvä muoto. jotkut asut kun eivät ole kippura häntä ystävällisiä.        

ei pääse puhurit läpi tän kankaan : ) tämäkin hyvin istuu Kiralle. Piitullakin tällänen.
... ja tossut tuli ostettua viime vuonna paukkuville pakkasille. 
 
Piitu ja Kira on kyllä kun yö ja päivä tässä asiassa.. Piitu rakastaa lunta ja ei oo moksiskaan kylmyydestä. talvisin saa Piitua lumen kimpusta kun pitää pyörii kaikin päin siinä ja lumen kiinniotto on päivän paras hetki. siinä se menisi monta tuntia kun Piitu ei väsy kiinni ottamaan heitettyjä lumipalloja. 
- kesäsin taas kepit... mitä isompi keppi matkan varrella tulee sen parempi ja suussa se kulkeutuu sitten rapunovelle, välillä siihen kertyykin jonkin kokoinen kasa keppejä alaoven eteen.
 
pitää joku päivä ottaa kameraa mukaan ulos kun on ulkona koirien kanssa. saisi hyviä kuvia koirista joita voisi laittaa tänne. 
... ulkona ihanan värisiä lehtiä ja muutenkin nättiä.

c'ya.